Her er bildegalleri for referanseoppdrag vi har utført:

 
12


Fornøyde kunder i kombinasjon med kvalitetshåndverk er suksessfaktorene til Ditt Nye Kjøkken AS.
Her kan du som kunde skrive hvordan dine erfaringer var med oss. Takk skal dere ha!
Siri skrev:
Søn, 23 Juni 2019, 15:38
Oppdraget var å montere Kvik-kjøkken, bygge soverom og garderobe, samt sparkle og male stue, kjøkken og et soverom. Jeg forventet at arbeidet skulle utføres av fagarbeidere, men det er kun ufaglærte som har utført arbeidet her. Det synes godt på det som er gjort. Mye dårlig arbeid og feil-montering. Filip, som fikk oppdraget, har ikke vært villig til å komme å se på arbeidet som er gjort. Han har tilbudt å sende snekker for å ordne opp, men 1) jeg vil at han selv skal se den jobben folkene hans har gjort, og 2) jeg vil ikke ha nok en ufaglært inn i leiligheten.
Anbefales IKKE!
Marius skrev:
Ons, 5 April 2017, 13:15
De la inn glassplate på vårt nye kjøkken, ble veldig fint. Raske, møyaktige og bra finish. Vil nok bruke disse igjen.
Marius skrev:
Ons, 5 April 2017, 13:13
De la inn glassplate på vårt nye kjøkken, ble veldig fint. Raske, møyaktige og bra finish. Vil nok bruke disse igjen.
Marius skrev:
Ons, 5 April 2017, 13:03
De la inn glassplate på vårt nye kjøkken, ble veldig fint. Raske, møyaktige og bra finish. Vil nok bruke disse igjen.
Marius skrev:
Ons, 5 April 2017, 13:03
De la inn glassplate på vårt nye kjøkken, ble veldig fint. Raske, møyaktige og bra finish. Vil nok bruke disse igjen.
Kent Engman skrev:
Ons, 10 Februar 2016, 08:03
Vi samarbeider med Ditt nye kjøkken på mange prosjekter. De er veldig gode på samarbeide og kundene blir fornøyde.
Sammen leverer vi ett godt resultat.
Bjørn Sverre skrev:
Fre, 16 Oktober 2015, 09:20
Jeg ønsket å montere Kvik-kjøkkenet mitt selv, men beskjæring av benkeplata til vask og platetopp ble litt for teknisk. Ditt Nye Kjokken kom raskt og hjalp meg - det var imponerende å se hvor effektive og sikre de var med jobben - i Petter Northug-tempo. Kvalitetsarbeid levert på en liten time. Neste gang håper jeg å klare det selv - hvis ikke ringer jeg garantert Filip :-)
Sten skrev:
Man, 1 Juni 2015, 11:11
Vi fikk lagt en glassplate over kjøkkenbenken, meget pent utført!
Astri M.Møen skrev:
Søn, 1 Februar 2015, 14:13
Har nettopp fått pusset opp mit kjøkken av Ditt Nye Kjøkken. Filip og hans menn har installere mitt nye Mano kjøkken fra Kvik og kjøkkenet har blitt rå lekkert.
Ditt Nye Kjøkken har gjort alt arbeidet og det er helt perfekt utført, ned til minste detalj, er kjempe førnøyd og kan på det sterkest anbefale dette firma til andre som har planer om å pusse opp kjøkkenet sitt.
Elin Raustøl skrev:
Man, 22 September 2014, 10:30
De har bygget vårt Kvikkjøkken. Vi er meget fornøyde. super rask og nøyaktig jobbing. Full service hele tiden og oppfølging etterpå. Meget bra firma. Anbefaler Dittt Nye kjøkken på det varmeste.
Tore skrev:
Man, 4 August 2014, 12:51
Ditt Nye Kjøkken monterte et Kvik-kjøkken for oss i 2013 og sørget for riving av gulv og legging av ny parkett og fliser i hhv. stue og entre i juni 2014. Begge jobbene ble meget godt utført av dyktige, fleksible og serviceinnstilte håndverkere. Filip og Ditt Nye Kjøkken anbefales.
Daniel skrev:
Tors, 20 Mars 2014, 09:09
Vårt kjøkken ble installert og montert av Ditt Nye Kjøkken og vi er velidg fornøyde med resultatet. Kjøkkenet er montert på tidvis ujevne vegger/gulv. Imidlertid er montørene fra Ditt Nye Kjøkken kreative og faglig dyktige slik at resultatet ble skreddersøm. Montørene er svært service minded og effektive. Vi er meget fornøyde og vil anbefale Ditt Nye Kjøkken på det sterkeste!
Gry Andersen skrev:
Tors, 7 November 2013, 20:08
Filip og hans firma monterte kjøkken, la nytt gulv og malte vårt nye kjøkken.
Anbefales- serviceminded, fint arbeid og til å stole på:)
Gry skrev:
Tors, 7 November 2013, 20:02
Filip og hans firma monterte v�¥rt kj�¸kken- anbefales! I tillegg malte de vegger, la nytt gulv og monterte designglass over kj�¸kkenbenken.
Alltid tilgjengelig og serviceminded, pent arbeid:)


Petter Reed skrev:
Man, 19 August 2013, 15:39
Jeg var så heldig å få booket Filip og hans karer til å montere nytt kjøkken - og jeg må bare si at det var en glede å ha de hos meg. Først og fremst gikk ting raskt - og ved et par anledninger dukket det opp noen situasjoner der Filip kom med innspill på hvordan ting kunne løses ennå bedre. Han kom med svært gode innspill, som gjorde løsningen optimal - og til en absolutt hyggelig pris.

I tillegg ble det bestilt glass mellom overskap og benk som ble regelrett nydelig, til tross for at det innebar innkapsling av rørkasse og vegger som ikke var det beste utgangspunktet.

Jeg har ingen problemer med å anbefale nye kunder å benytte seg av gutta her!
Erik Knudsen skrev:
Man, 22 Juli 2013, 22:10
Vi benyttet Ditt Nye Kjøkken til montering av vårt nye kjøkken. Vi fikk også levert og montert designglass til vegg mellom over- og underskap. Vi er meget godt fornøyd med arbeidet som ble utført samt glasset som ble levert. Målene på glass, inkludert hull til el.punkt mm, passet perfekt! Montøren var faglig dyktig, kreativ ved påstøtte utfordringer og veldig trivelig å samarbeide med. Montøren var også veldig kjapp til å plukke opp og forstå våre ønsker mht. løsninger. Topp kvalitet til en god pris! Anbefales varmt!
Anne Engen skrev:
Tirs, 25 Juni 2013, 00:45
Vi fikk vårt kjøkken installert av Ditt Nye Kjøkken og er helt utrolig fornøyd. Kjøkkenet er montert på 3 betongvegger som stedvis er ujevne og ganske skjeve. I tillegg var den ene veggen 2 cm for kort så det måtte noen spesialtilpassinger til. Montøren fra Ditt Nye Kjøkken var både kreativ og selvhjulpen og gjorde tilpassinger slik at kjøkkenet vårt ser skreddersydd ut. I tillegg var montøren både hyggelig og utrolig grei å jobbe med. Vi er superfornøyde og kan anbefale Ditt Nye Kjøkken på det høyeste!

Hilsen Kalle & Anne
Christian skrev:
Fre, 15 Mars 2013, 14:00
Brukte de på montering av mitt kjøkken. Meget dyktige, og ikke minst lett å samarbeide med. Anbefales !!
(*) Må fylles ut