Designglass

..er det beste alternativet til alle som ønsker moderne design og er litt lei av klassisk fliser. Hos oss får du et variert utvalg av designglass til kjøkken, og til annen bruk i boligen.

Ring oss på:
94 82 14 71 

Vi kan levere herdet glassplater som kan monteres over kjøkkenbenk. Herdet glass er 5 ganger sterkere enn vanlig glass og kan monteres også bak koketopp. Det finnes både malt og klart glass. Du kan velge blant alle farger fra internasional maling system NCS og RAL. 

Det kan også bestilles designglass med ditt eget design
Vi måler opp glassplater på kjøkken, samt med alle nødvendige tilpassninger og hull til kontakter etc. Vi leverer også speil etter mål, og herdet glass som kan brukes forskjellig steder. F.eks under peis. 

Vi leverer også annet interiørglass
 

Her er noen bilder der designglass brukes

 
12


Designglass

Designglass bruker vi over kjøkken benk

Vi tilbyr både glass med designtrykk og ensfarget glass:

  • Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f.eks. en tapet( float glass (vanlig glass) eller diamant glass (fargenøytral glass uten grønnskjær)
  • Lakkert glass (Lacobel©) i en rekke forskjellige farger
  • Mønstret (ornament) glass i flere forskjellige mønstre
  • Frostet glass
  • Foliebelagt glass hvis du ønsker et motiv trykket på glasset; Det finnes mange mønster og designs å velge mellom .Sjekk dette på www.fotolia.com

Ta kontakt med oss og beskriv behovet ditt - så skal vi hjelpe deg å finne den løsningen som passer best hos deg.


Pris på designglass

Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikk-kontakt osv. Her er det viktig å velge riktig glasstype. Vi leverer i herdet glass.Mål av glass over kjøkkenbenk må utføres nye, da det skal være minst mulig klaring.derfor er det viktig at kjøkken er helt ferdig før mål tas.

Ved oppmåling av glass er det flere hensyn å ta.
Ta derfor kontakt med oss, så kommer vi på en uforpliktende befaring.
Vi måler opp, rådgir, leverer og monterer.
Alt til avtalt pris.